Política de privacitat

Política de privacitat

GISCE és la marca de GISCE-TI, S.L. inscrita en el Registre Mercantil de Girona, T 2861 , F 43, S 8, H GI 53183, I/A 1 amb CIF: B55129415

GISCE es limita a guardar les dades que necessita aquesta aplicació per a funcionar i registrar estadístiques de visites.

Si deixes un comentari al blog o estableixes contacte se't demanarà que deixis una adreça de correu vàlida, així com d'altres dades que ens permetin contestar-te. Aquestes dades s'utilitzaran única i exclusivament per a poder-te contestar, i si s'escau encetar una possible relació comercial, en cap cas no seran venudes ni cedides a tercers. Potser de tant en tant t'enviem informació d'esdeveniments que organitzem o t'enviem un butlletí de notícies (al qual podràs cancel·lar la subscripció en tot moment), o en el cas en que apliquis candidatura per una oferta laboral que et puguem contactar per a concertar una entrevista.

Al utilitzar aquesta aplicació ens autoritzes a guardar una galeta al teu navegador, centrada a millorar la usabilitat, optimitzar la teva experiència d'usuari i poder fer tracking de visites. En qualsevol moment pots revocar aquesta autorització tancant aquesta aplicació i esborrant les galetes relacionades.

GISCE té registrats aquests fitxers a l'Agència de Protecció de Dades. Quan utilitzes aquesta aplicació donem per descomptat que ens autoritzes a emmagatzemar aquesta informació. Si pel que fos no fos així i vols donar de baixa o modificar la informació facilitada pots fer-ho enviant-nos un correu electrònic a lopd@gisce.net, identificant-te emprant qualsevol dels mètodes que preveu la LOPD.