Qui som?

Coneix més sobre nosaltres

La nostra història

GISCE-TI SL és una empresa dedicada al desenvolupament i implantació de solucions per a empreses del sector elèctric des de l'any 1997.

De tal forma, GISCE és una empresa dedicada exclusivament a la creació, integració i personalització d'aplicacions informàtiques per a empreses de distribució i comercialització d'energia elèctrica. Això ens ha permès tenir un coneixement tècnic molt alt del negoci i poder-nos avançar de forma activa a les necessitats dels nostres clients, sent pioners en la implantació de nous sistemes de gestió tecnico-administratius.

Des de la liberalització del sector elèctric, amb la separació de les empreses de producció, distribució i comercialització elèctrica, les necessitats de software han crescut i estan en contínua evolució. GISCE creix conjuntament als nostres clients, gràcies a la confiança, la millora contínua i la identificació de les necessitats específiques de cada un d'ells.

GISCE aporta l'experiència, el coneixement i les solucions tecnològiques per tal de donar cobertura a totes les necessitats dels diferents departaments d'una empresa del sector elèctric.

El nostre objectiu

La nostra principal meta és la de consolidar-nos com el partner tecnològic de referència en el sector elèctric, contribuir a millorar i evolucionar el mercat elèctric acompanyant als nostres clients a potenciar el seu negoci.

La nostra especialització exclusiva en el sector elèctric ens permet tenir un coneixement molt elevat tant del negoci com dels processos tècnics que li donen cobertura, el que contribueix al fet que ens avancem a les necessitats dels nostres clients.

Volem ser el referent pel que fa a la provisió de serveis tècnics per a les empreses del sector elèctric.

El nostre equip

A GISCE som uns apassionats de la tecnologia, la innovació i la millora contínua, i això es nota en l'essència de tots els nostres productes.

El nostre equip està format per experts tècnics especialistes, entre d'altres, en les següents branques:

  • Mercat i negoci elèctric
  • Enginyeria, auditoria i arquitectura del sector elèctric
  • Tecnologia ERP, CRM i desplegament de processos de negoci
  • Tecnologia GIS, cartografia i interacció sobre mapes online
  • Tecnologia web i aplicacions mòbils, tant internes com per als consumidors finals
  • Disseny, maquetació i experiència d'usuari
  • Seguretat de la Informació
  • Optimització de Bases de Dades
  • Arquitectura i administració de Sistemes

Des de fa anys tenim un programa de formació on seleccionem cada curs els millors perfils de les facultats properes amb la finalitat de contribuir en l'aprenentatge i la immersió dins del mercat laboral de les futures generacions d'especialistes.

Creiem en el software lliure i ens agrada contribuir a la Comunitat tot el que podem. Creiem que el coneixement ha de ser lliure i accessible per a tothom, de forma que el codi de totes les nostres aplicacions està plenament disponible per als nostres clients.

Ens agrada treballar colze a colze amb els diferents equips i departaments dels nostres clients, entenem cada projecte com una oportunitat per a evolucionar i aprendre conjuntament.

L'aprenentatge, la innovació i la millora continua són les nostres premisses base.